Hoofdpagina / ItaliŽ / Met Zwembad / Met Zwembad
Camping San Francesco - Garda Desenzano del Garda, Gardameer (Gardameer)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: (Niet vermeld)
 


Tussen de gezellige visserplaats Peschiera del Garda en het schiereiland Sirmione en direct aan het Gardameer ligt de gezellige camping San Francesco.

Waterrecreatie camping San Francesco Camping San Francesco heeft een leuk zwembad met 3 verschillende baden. Tevens kunt u gebruik maken van de hydromassage en diverse waterspelen. Op de zonneweide met ligbedden en parasol kunt heerlijk ontspannen van de zon genieten. Camping San Francesco is direct aan het Gardameer gelegen waar u op het grasstrand kunt genieten van het prachtige uitzicht over het Gardameer.

Faciliteiten camping San Francesco Wilt u heerlijk sportief bezig zijn op camping San Francesco neem dan deel aan de door het animatieteam georganiseerde toernooien zoals voetbal, volleybal, tennis en basketbaltoernooien. De jongere kinderen kunnen meedoen met de activiteiten van de mini-club. ís Avonds kan iedereen genieten van diverse shows, themafeesten en live muziek.

Omgeving camping San Francesco De omgeving van camping San Francesco heeft heel veel te bieden. Zo kunt u een bezoek brengen aan de prachtige Italiaanse steden Verona, VenetiŽ, Milaan of Bergamo. Ook in de buurt van camping San Francesco kunt u genieten van een geweldige dag. Breng eens een bezoek aan Gardaland, Sealife of Canevaworld.


==> Terug naar de hoofdmenu
Vue 7005 fois


Als gebruiker van meerkoopkracht.com zal u meerkoopkracht.com niet aansprakelijk stellen voor eventuel misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 
ÔĽŅ