Hoofdpagina / ItaliŽ / Met Zwembad / Met Zwembad
Camping Europa Silvella San Felice del Benaco, Gardameer (Gardameer)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)
Prijs: (Niet vermeld)
 


Bent u op zoek naar een gezellige familiecamping aan het Gardameer?

Dan bent u op camping Europa Silvella aan het juiste adres! De camping beschikt over een goed onderhouden zwembad en ligt direct aan het mooie Gardameer.

Waterrecreatie camping Europa Silvella

Er zijn 2 grote zwembaden, waarvan ťťn met een jacuzzi. Het andere zwembad heeft een ondiep gedeelte, waar u langzaam naar het diepe gedeelte toe loopt. De kleintjes zullen zich prima vermaken in het kinderbad met de leuke waterattractie. Camping Europa Silvella ligt direct aan het Gardameer en heeft een eigen kiezelstrandje, waar u kunt zonnebaden, zwemmen, waterfietsen en zeilen. Het meer bereikt u via een hellende weg vanaf de camping.

Faciliteiten camping Europa Silvella

Naast een restaurant, heeft camping Europa Silvella ook een pizzeria en een service om maaltijden af te halen. Vanaf het terras heeft u een prima overzicht over de spelende kinderen in het zwembad. Voor de sportieve kampeerder is er een sportveld, een tennisbaan en tafeltennistafels. Het professionele animatieteam verzorgt leuke spelactiviteiten en voor de kleintjes is er een minidisco.

Omgeving camping Europa Silvella Vanuit de camping kunt u mooie wandeltochten maken door de bosrijke omgeving. Vlakbij liggen de plaatsen Felice del Benaco, Manerba del Garda en SalÚ waar vanuit u de veerboot kunt nemen naar Dezensano, Riva of Sirmione. Een bezoek aan de grote toeristenstad Verona behoort zeker tot de mogelijkheden.


==> Terug naar de hoofdmenu
Vue 7103 fois


Als gebruiker van meerkoopkracht.com zal u meerkoopkracht.com niet aansprakelijk stellen voor eventuel misbruiken via deze webgids !: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 
ÔĽŅ